Ποιοί Είμαστε

HM TECH

Η πρώτη σας επιλογή για ΗλεκτρολογικάΕγκαταστάσειςΈξυπνο σπίτιΠυρανίχνεσηΣυναγερμούςΚάμερεςΕλέγχους ΕγκαταστάσεωνΑυτοματισμούςΠιστοποιητικά

Η ΗΜtech είναι μια εταιρεία με εμπειρία στην μελέτη, συντήρηση και κατασκευή Ηλεκτρικών εγκαταστάσεων καθώς και Ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων γενικότερα σε ιδιωτικά και δημόσια έργα.

Η Αποστολή μας

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε ανώτερου επιπέδου ποιοτικές ηλεκτρολογικές υπηρεσίες, με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

Το όραμα μας

Να συνεχίζουμε να ικανοποιούμε τις προσδοκίες και τις ανάγκες των πελατών μας, παρακολουθόντας ενεργά τις αγορές για να είμαστε συνεχώς στην αιχμή της τεχνολογίας και διαρκώς ενημερωμένοι. 

Γιατί να μας επιλέξετε

Ειδικά εκπαιδευμένη, έμπειρη και αποτελεσματική ομάδα που παρέχει εγγυημένες εργασίες σε προσιτές τιμές
0
+
Ικανοποιημένοι Πελάτες
0
Χρόνια εμπειρίας
0
Ολοκληρωμένα Έργα

Ποιοί Είμαστε

Αντικείμενο της εταιρείας είναι να παρέχει υπηρεσίες διαρκούς υψηλής ποιότητας για να ικανοποιεί τις προσδοκίες και τις ανάγκες των πελατών της και να συμμορφώνεται με τους εφαρμοσμένους κώδικες, πρότυπα και ρυθμιστικές απαιτήσεις.

Η τεχνική μας εμπειρογνωμοσύνη και συμβουλή είναι διαθέσιμες στους πελάτες ανά πάσα στιγμή.

Η εταιρεία μας παρακολουθεί ενεργά τις αγορές για να είναι διαρκώς ενημερωμένη σε σχέση με τα διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα των υλικών και των προϊόντων. Σκοπεύουμε, σε ανταπόδοση, να πληροφορούμε τους πελάτες μας για τα τρέχοντα πρότυπα και προδιαγραφές και να εκτελούμε εργασίες σύμφωνα με αυτά και ως εκ τούτου εγγυόμαστε ποιότητα εργασίας και τεχνική υποστήριξη.

Η επίτευξη της διαρκούς ποιότητας απαιτεί μια συστηματική και πειθαρχημένη προσέγγιση από όλους τους υπαλλήλους για όλες τις ενέργειες που συνδέονται με την εντολή του πελάτη και όλο το προσωπικό είναι ενήμερο για την ποιοτική πολιτική της εταιρείας δια μέσου πινάκων σημειώσεων και σεμιναρίων όπου είναι αναγκαίο.

Η διοίκηση και το προσωπικό της εταιρείας μας δεσμεύονται πλήρως από τις αρχές της διασφάλισης ποιότητας και τις πρακτικές οι οποίες περιγράφονται στο εγχειρίδιο μας.

Κλείνοντας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας αυτή τη στιγμή απασχολεί άρτια εξειδικευμένο προσωπικό που μαζί με τον κατάλληλο εξοπλισμό που τους παρέχει η εταιρεία, μπορούν να φέρουν εις πέρας πάσης φύσεως ηλεκτρομηχανολογική εργασία.

hmtech-team
hmtech-hlektrologikes-egatastaseis
HMTECH-ilektrologikes-egatastaseis (3)

Θέλετε να συνεργαστούμε ;

Είναι απλό!