Φυσικό Αέριο

Φυσικό Αέριο

Χρησιμοποιήστε Φυσικό αέριο για ΟικονομίαΕυκολίαΚαθαριότηταΑκρίβεια στις μετρήσειςΦιλικότητα προς το περιβάλλον

Συνδέσεις φυσικού αερίου

H ΗΜtech δραστηριοποιείται από το έτος 2005 στο χώρο του φυσικού αερίου και προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις σύνδεσης με το δίκτυο της Ε.Π.Α (Εταιρία Παροχής Αερίου) Αττικής. Έχει ήδη αποκτήσει την εμπειρία και αναλαμβάνει την εκτέλεση κάθε έργου, μικρού ή και μεγάλου, ξεκινώντας από την διαδικασία υποβολής της αίτησης, τη μελέτη της εγκατάστασης, έως την ασφαλή, οικονομική και εγγυημένη λειτουργία αυτής. Επίσης προσφέρει στους πελάτες της υπεύθυνο service από εξειδικευμένους τεχνικούς συντήρησης, για την αποδοτικότερη και οικονομικότερη λειτουργία των καυστήρων.

Έως σήμερα έχουμε ολοκληρώσει πάνω από 500 έργα σε ατομικές και κεντρικές θερμάνσεις φυσικού αερίου. Τα συνεργεία μας αποτελούνται από Εγκαταστάτες και Τεχνικούς Αερίων Καυσίμων, ειδικούς δηλαδή για κάθε είδους εγκατάσταση φυσικού αερίου. Η επίβλεψη του έργου γίνεται από μηχανολόγο μηχανικό και παρέχουμε τεχνική κάλυψη όλο το 24ωρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε ραντεβού με τον Μηχανικό της εταιρείας μας, για να λάβετε ολοκληρωμένη προσφορά για κεντρική, ατομική θέρμανση ή για κάθε είδους εσωτερικής εγκατάστασης φυσικού αερίου xωρίς οικονομική επιβάρυνση

Γιατί να χρησιμοποιήσω το φυσικό αέριο;

(πληροφορίες από το site της εταιρίας παροχής αερίου Αττικής www.aerioattikis.gr)

Χρησιμοποιώντας καθημερινά το φυσικό αέριο σε διάφορες εφαρμογές στο σπίτι απολαμβάνεις τα σημαντικά οφέλη που προσφέρει:

Το φυσικό αέριο αποτελεί διαχρονικά την πιο οικονομική επιλογή και τη καλύτερη ενεργειακή επένδυση σε βάθος χρόνου για τον οικιακό καταναλωτή προσφέροντας ανταγωνιστικά τιμολόγια ως προς τις συμβατικές μορφές ενέργειας (πετρέλαιο, ηλεκτρικό ρεύμα κλπ.). Η εξοικονόμηση με το φυσικό αέριο στη θέρμανση ξεπερνά το 40% σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης.

Το φυσικό αέριο είναι διαθέσιμο όποτε το χρειάζεστε κάθε στιγμή μέσα από το εγκαταστημένο δίκτυο. Δε χρειάζεται να το παραγγείλετε ή να είστε σε ετοιμότητα για την παραλαβή του και πληρώνετε πάντα μόνο όσο καταναλώνετε. Η λειτουργία των συσκευών φυσικού αερίου είναι απλή και προσφέρει ευκολίες και άνεση στην καθημερινή σας ζωή (π.χ. παροχή ζεστού νερού στη στιγμή όποτε το χρειαστείτε.

Με το φυσικό αέριο δεν απαιτείται εγκατάσταση δεξαμενής ενώ απαλλάσσεστε από τις δυσάρεστες οσμές και τα υπολείμματα του πετρελαίου.

Η καθαρή καύση του φυσικού αερίου εξασφαλίζει μειωμένο κόστος συντήρησης συσκευών και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Η μέτρηση της κατανάλωσης γίνεται με ακρίβεια σύμφωνα με τις ενδείξεις του μετρητή, όπως ακριβώς και για τις καταναλώσεις της ΔΕΗ και της ΕΥΔΑΠ. Σε αντίθεση με το πετρέλαιο που εξοφλείται κατά την παραλαβή, η πληρωμή των λογαριασμών του φυσικού αερίου πραγματοποιείται μετά την κατανάλωσή του.

Το φυσικό αέριο είναι το πιο καθαρό και λιγότερο ρυπογόνο καύσιμο. Η χρήση του συμβάλλει σημαντικά στη μείωση του φαινόμενου του θερμοκηπίου. Δεν περιέχει ενώσεις του θείου που ρυπαίνουν το περιβάλλον και προκαλούν το φαινόμενο της όξινης βροχής.